Carme Escales

Periodista i escriptora

De les fulles d’una única planta, la Camellia Sinensis, se’n fa te, la beguda més consumida a tot el món després de l’aigua. En aquest llibre, dues periodistes expliquem les moltíssimes varietats de te que es fan i els rituals, estris i costums que fan part d’aquesta cultura mil·lenària de fer una pausa en qualsevol moment del dia per preparar-se un te i gaudir del moment, per la beguda, i per la pausa que ens concedim.

Sinopsi:

Després de l’aigua, el te és la beguda més consumida en el món. Aquest llibre concedeix la importància que mereix a aquesta infusió i, de manera gràfica i amena, proporciona una visió global del producte, com a planta i com a element cultural. En ell s’ofereix el context històric i geogràfic del te, es descriuen les seves propietats i s’explica com s’obtenen les diferents varietats. A més, també es descriuen els útils, els usos i els rituals que acompanyen el seu consum. I culmina l’obra una completa guia de les diferents varietats, organitzada en fitxes de fàcil consulta.

On comprar:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Get Curated Post Updates!

Sign up for my newsletter to see new photos, tips, and blog posts.